2020

16 februari, optreden bij woongroep van Dichterbij, organisatie voor verstandelijk beperkten

22 februari, optreden in Son 

19 april, optreden bij woongroep van Dichterbij, organisatie voor verstandelijk beperkten

21 juni, optreden bij woongroep van Dichterbij, organisatie voor verstandelijk beperkten

12 juli, optreden bij woongroep van Dichterbij, organisatie voor verstandelijk beperkten

23 augustus, optreden bij woongroep van Dichterbij, organisatie voor verstandelijk beperkten

25 oktober, optreden bij woongroep van Dichterbij, organisatie voor verstandelijk beperkten

27 december, optreden bij woongroep van Dichterbij, organisatie voor verstandelijk beperkten

Neus op de Planken

Een clowntheaterprogramma onder leiding van Ton Kurstjens, Nijmegen

groepsfoto NodP

In het seizoen 2017 zijn er geen theatervoorstellingen. De acts zijn wel in te huren.

 

WORKSHOPS CLOWNERIE:

Clownkunst:

Reeks van 6 donderdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur te Cuijk

In deze workshops wordt het accent gelegd op de clownerie zelf, maar ook op je kleinkunst talent, je zangtalent en je improvisatietalent.

Prijs: € 115,00 per zes avonden.

Workshop clownerie op zondagen van 10.00 tot 16.00 uur te Cuijk. Ook in deze ééndaagse workshop krijg je diverse aspecten van de clown te zien en te beleven. Jezelf laten zien en gezien worden. Door weer als een kind van drie jaar de wereld om je heen opnieuw te beleven en te ervaren. Je speelt in het moment NU en laat je 'publiek' meegenieten met wat er in jou omgaat. Je speelt vanuit je hart en niet vanuit je hoofd en ontdekt daarmee je verborgen talenten. Je maakt gebruik met de karaktertrekken die je in je hebt en zet deze vergroot of verkleind neer. Prijs: € 67,50 per workshop.

Data: op aanvraag

Clownsworkshop voor scholen (basisonderwijs en voortgezet onderwijs):

Op school zitten heel veel verschillende kinderen. De een durft veel, de ander niet. De een heeft veel fantasie, de ander ook maar weet niet hoe dat te laten zien. In een workshop clownerie voor kinderen leren ze hoe ze zich kunnen uiten als 'clown' tegenover hun medeleerlingen. In deze workshops gaat het voornamelijk jezelf laten zien en gezien worden. Door spel, oefeningen en korte acts worden de kinderen spelenderwijs kleine clowns. Hoe reageert de clown op een onverwachte situaties en wat vindt hij ervan. Hij laat zien wat er binnen hemzelf gebeurt: blijheid, droefheid, angst of boosheid. In het groot of juist heel klein. Voor de een een uitdaging, voor de andere een hele beleving. En wat is er leuker om aan elkaar een zelfgemaakte clownsact te laten zien.

Een clownsworkshop speciaal voor kinderen op maat gemaakt voor uw themadag en/of week. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen via info@clownkunst.nl

Clownsworkshop op maat:.

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om een clownsworkshop op maat te krijgen. Deze kan bij u gegeven worden. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of onderdeel van een vakantiekamp. Voor informatie zie contact.

Schilderkunst en/of schilderijen:

Bent u geïnteresseerd in de schilderkunst van Lidwien. Neem gerust contact op. Zij kan in overleg met u een (muur-)schilderij maken in alle formaten.

Links

www.clown-vivientje.nl - info: clown.vivientje@hotmail.com

www.clownkunst.nl -  info: info@clownkunst.nl